Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Bolesti břicha při menstruaci

Dobrý den chci se zeptat jak můžu zabránit nesnesitelné bolesti břicha při menstruaci, nebo jak mi může pomoci lékař? Dostala jsem kapky proti bolesti břicha, ale ty mi nepomohli.

Odpovědi na otázku

Lékař by měl především vyloučit, zda se nejedná o příznak onemocnění v pánavní oblati (záněty, myomy...). Většinou se však jedná o funkční obtíže, s kterými se setkává v různé míře až 50% žen . Tyto bolesti zpravidla ustupují po porodu. K léčbě se většinou užívá kombinovaná hormonální antikoncepce nebo léky ze skupiny nesteroidních antiflogistik. Některým ženám mohou pomoci i některé alternativní postupy. Můžete se inspirovat zde: http://poruchy-menstruace.zdrave.cz/bolestiva-menstruace/