Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Bolest krku II

Jak se toho zbavím?

Odpovědi na otázku

pijte čaje
ale ako ta boli krk vo vnutri v hrdle alebo krk ako svalstvo? daj si zábal aby si ho mala v teple kúp si nejaké tie tabletky na cmulanie.
zábaly na krk,Bioparox
Osvědčily se mi cucavé tablety či pastilky.
Při bolestech v krku si připravíme jednoduchý zábal. Na pruh plátýnka namažeme tenkou vrstvu vepřového sádla. Na něj nastrouháme trochu muškátového oříšku (aby se utvořila tenounká vrstvička). Přikryjeme dalším plátýnkem. Dáme na krk a ovážeme teplým šátkem. Ráno je po bolesti.
Já užívám pastilky neoangin
Mě pomáhá hlavně hodně pít.
Zkuste kloktat slanou vodu - tedy nic moc dobrýho, ale pomáhá to, pak čaj s medem a citronem...
natietrat krk mastou na zápali napríklad voltarenom alebo fastum gelom a dávat si teplé obklady .. osobne vyskušané a zabralo
Pokud bolesti jsou dlouhotrvající,tak navšiv lékaře a ten udělá výtěr.
A je to bolest v krku spojená s nachlazením nebo se rozjíždí angína? Jsou vidět bílé čepy? Pokud je to angína, tak pomohou jen antibiotika. Pokud nachlazení - z lékárny Strepsils, Listerin (desinfikují), z babských rad - cibulový čaj, vývar z šalvěje nebo řepíku.
kloktejte slanou vodou, případně odvarem z hřebíčku, vynikající na přípravu kloktadla je i šalvěj, zakoupíte i jako tinkturu v lékárně
Lichořeřišnice - tinktura je na rýmu a nachlazení take boleni v krku .
nejlepší je kloktat ředěný Listerin opakovaně
Já aplikuji do 1/2 l čistého alkoholu (vodka) nastrouhám ks zázvoru a 2 lžíce medu (dle chuti). Celou zimu jsme si dávali zdravotní štamprli a nikdo ani nezakašlal.
Používejte teplé čaje, a kloktejte vodu se solí, či Vincentku(k zakoupení v lékárnách, je to voda se solí- ale je tedy dobré si ji udělat doma než za ni utrácet), a cucat pastilky na bolest v krku
Naše rodina kloktá mléko se slivovicí a madem.. Za odměnu můžete spolknout-)
me nejvic pomaha ovocny caj s medem a slivovici :)
ja by som odporucila masaz nemas ho stpnuty?
a jinak můžete zkusit kloktat slanou vodu, případně se obrátit na lékárnu.. mně osobně zabírá tantum verde, strepsils,..
na počátku mi pomáhá feferonka, kterou to vypálím ;)
pomáhá Priessnietzův zábal - chladný obklad, v další vrstvě igelit a suchý obklad
Panák slivovise a krk pořádně v teple (šátek, šála) :-)
Cucavé tablety, roztoky, být v klidu, v teple, dostatek spánku a tekutin.
Mně pomáhají při bolesti v krku pastilky strepsils nebo neoangin.
Mě pomáhá nejlépe cibulový čaj.
V lékárně mají různý stříkátka, který fakt pomáhají ;) Ale nejlepší je podle mě Bioparox, bez předpisu, ale přesto obsahuje i antibiotikum ;)) Zkuste ;)
U mně to je med s cibuli! Určitě účinný